Hyvät klassisen kitaran ammattiopiskelijat ja innokaat harrastajat!

Haluatko sparrausta tutkintoa tai pääsykoetta varten? Vai haluatko syventää taitojasi, oletpa sitten ammattiopiskelija tai innostunut harrastaja? Jos näin on, mestarikurssi Timon kanssa on juuri sitä mitä tarvitset! Saat henkilökohtaista opastusta maestro Timo Korhoselta Villa Ulilassa, Paraisilla.

Timo Korhonen jo vuosikymmeniä kestäneen kansainvälisen uran tehnyt taiteilija, joka tunnetaan inspiroivana opettaja sekä soolo-ohjelmiston että kamarimusiikin parissa. Turun musiikkiakatemian yliopettajan tehtävän lisäksi Korhonen antaa mestarikursseja eripuolilla maailmaa merkittävissä musiikkiyliopistoissa ja festivaaleilla. Oppiminen Korhosen johdolla jättää sinuun jäljen, joka ei katoa.

Jokainen opiskelija saa maksimimäärän henkilökohtaista opetusta. Kamarimusiikkiopetusta on mahdollista saada siitä etukäteen sopien. Kurssi päättyy loppukonserttiin 4.8. klo 16 upeassa Agricola-kappelissa Paraisilla. Konsertti lähetetään suorana verkossa.

Kurssilaiset valmistautuvat soittotunteihinsa harjoittelemalla aamupäivisin. Päivittäiset oppitunnit alkavat klo 14.00 ja päättyvät noin klo 18. Opetuksen päätyttyä nautimme illallisen Chef Korhosen pöydässä. Illallisen jälkeen opiskelijat siirtyvät valitsemaansa majoitukseen (b&b, camping, hotelli…).

Osallistumismaksu viisipäiväiselle kurssille on 300€, joka sisältää yhteiset illalliset, mutta ei majoitusta. Autamme tarvittaessa majoitusjärjestelyissä ja kuljetuksissa Villa Ulilan ja majapaikan välillä.

Jos haluat osallistua vain yhtenä päivänä soolo-ohjelmiston tai kamarimusiikin parissa, hinta on 100€, johon kuuluu illallinen valitsemanasi osallistumispäivänä.

Tartu mahdollisuuteen kehittää soittoasi, oppia uutta ohjelmistoa ja luo elämän kestäviä ystävyyssuhteita!

Lähetämme kurssihakemuksen pyynnöstä sähköpostiosoitteeseen masterclass@timokorhonen.eu. Kurssihakemuksen viimeinen jättöpäivä on 1.6.2018. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista mikäli kurssilla on tilaa.